Få hjelp av en lyskonsulent og få fram potensialet i hjemmet ditt

 

Mitt navn er Trine Talgø og jeg har startet INTERIØRLAB. Jeg vil vi skal bli bedre til å benytte oss av lysets fantastiske egenskaper. INTERIØRLAB holder kurs i boligbelysning for elektrobransjen og forberedende kurs for nye boligeiere. Både nettkurs, livekurs og ren sparring. Jeg er interiørkonsulentenes lærebokforfatter og UDIRS rådgiver for interiørkonsulent utdanningen. 

Jeg tar også imot oppdrag innimellom kursvirksomheten.

 

Trykk her for å se hvordan et lysoppdrag kan utføres.

 

Mobil: 997 46 838

e-post: trine@trinetalgo.no. 

 

 

 

 

 

Forbered deg med kunnskap og tydelige spørsmål, før møte med elektrikeren.

Gi deg selv den støtten du trenger, med veiledning av lyskonsulent. Vær i forkant. 

Befaring kan gjennomføres i Oslo & omegn. Ellers gjennomfører jeg vanligvis videobefaringer via nettkontoret mitt. Se filmen til venstre som viser hvordan det fungerer (den er laget for gruppemøter i kursvirksomhet, men det fungerer helt likt for lyskonsultajson). Vi kan begge dele skjerm og du kan vise meg rundt der du er. 

 

 

 

 

 • “Med lett forståelige videoer guider Trine deg gjennom husets viktigste rom. Lyskurset anbefales!”

  arkitekt og lysrådgiver, irom.no

 • “Trines kurs var gøy og lærerikt. Jeg lærte hvordan å tenke helt nytt og kreativt med lyssetting. Jeg fikk kjempefine resultater hjemme etter kurset.”

  Boligeier & senior rådgiver NAV IKT

 • “Trine Talgø är en sprudlande, härlig och kunskapsfylld förmedlare inom ljussättning. Hon ger en flott blandning av kreativitet och teori i sina kurser. Hon gör det komplicerade enkelt och inspirerande. Kan varmt rekommenderas.”

  Boligeier & yogalærer

 

 

 

Den gode veien til god belysning:

 

 1. Opparbeid deg kunnskap og forståelse for reelle og potensielle lysbehov

 2. Planlegg belysning før elektriker kommer

 3. Tydeliggjør lysbehov til elektriker og finn ut av de tekniske, estetiske óg helsemessige mulighetene som finnes

 4. Finn fram til arkitektoniske detaljer som kan utnyttes lysmessig, for å skape spennende lys

 5. Samarbeid med elektriker og tømrer og definer deres ulike type kunnskap, kompetanse og ansvarsområder tidlig i prosessen, for å unngå tillitsbrudd

 6. Vit hvilke oppfølgingsspørsmål du kan stille elektriker når du får ufullstendige svar

 7. Følg opp alt arbeid som gjøres underveis og kvalitetssikre hver løsning, ved å fysisk sjekke prosessen, og still kontrollspørsmål

 8. Vis tillit til andre fagfolks mangeårige kompetanse, dine egne og resten av familiens estetiske behov, ta imot råd og bidra til en nysgjerrig og undersøkende holdning

 9. Lån eller deponer på produkter for nøye utprøving før endelige valg tas. Gode belysningsresultater er avhengig av å testes mot boligens tilgang på dagslys, rominndeling og innredning, farger og materialer.